Elveink / filozófiánk

Manapság meggondolandó kérdés, hogy gyermekünket beengedjük-e a „csillogó világba”.
Sokan sok rossz tapasztalatot szereztek. A gyermekszépségverseny műfaja megosztja a szülőket és gyerekeket egyaránt. Fontos kérdés, hogy ki szeretne bekerülni ezekbe a körökbe. Szülő vagy gyermek?

Amennyiben nem biztosak abban, hogy alkalmas a gyermek a gyerekmodellkedésre, úgy látogassanak el a http://gyerekmodell.info oldalra.

Sokan támadják a szülőket, akik engedélyezik, támogatják gyerekeiket. Valóban vannak olyan szülők, akik „önmegvalósítanak”, de ezeket a jelentkezőket hamar ki tudjuk már szűrni és javasoljuk nekik, hogy még ne vigyék gyermeküket ilyen területre. Vagy megfogadják vagy nem, mindenesetre nálunk nem kapnak helyet az ilyen indulók.

A tény viszont létezik: vannak tehetséges gyermekek, akiknek vágyuk, hogy elhelyezkedhessenek a modellkedés világában. Továbbá az is kijelenthető, hogy piaci igény van ezekre a gyermekekre, hiszen egyre több terméket/szolgáltatást értékesítenek gyerekekkel és fiatalokkal. Célunk, hogy az említett keresleti és kínálati tényezőket a lehető legtisztességesebben összehozzuk. Lehetőséget nyújtsunk a gyerekeknek a különböző szereplésekre úgy, hogy közben megvédjük őket a felnőttes dolgoktól.

A gyerekekről és szülőkről soha senkinek semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki. Minden érdeklődés esetén mi vesszük fel a kapcsolatot a szülőkkel és csakis rajtunk keresztül érhetik utol a gyerekeket.

Hiszen amíg a gyermek játszva „dolgozik”, élvezi amit csinál, tehetséges is és még kifizetődő is, akkor mért álljunk ennek az útjába.

Cégünknél minden gyermek gyermek marad, és ezen nem változtathat senki. Ezalatt azt értjük, hogy nem értünk egyet a gyermekek sztárolásával, csupán lehetőséget adunk nekik arra, hogy kipróbálják magukat abban a világban, amit nem ismernek. Nálunk alapelv a természetesség. Ez igaz a versenyt megelőzően, közben illetve a regisztrációs idő során.

A szépségverseny által lehet bekerülni a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába. Ez több szempontból fontos nekünk. A versenyt egy fotózás előzi meg. A képek elkészítésére nem csak azért van szükség, hogy a zsűri több oldalról vizsgálhassa meg a gyermekeket, hanem azért mert így mi is megtudjuk, hogy mennyire alkalmas a kicsi a nagyvilági megpróbáltatásokra. Ezenkívül így megrendelőinknek kiváló minőségű fényképanyaggal tudunk szolgálni a megkeresések esetén. A fotók elkészítésénél a gyermekek nem sminkelhetik magukat (a kamaszkorúak a bőrhibáikat elfedhetik). A fotózás illetve a szépségverseny után tudjuk meg, hogy mely gyermekek pontosan milyen jellegű megkeresésekre lehetnek alkalmasak. Így a gyerekek pontosan a nekik leginkább testhezálló feladatokat kapják, és megrendelőink is tökéletesen elégedettek lesznek.

Jelentkezés a gyermekszépségversenyre

  • Max. file size: 5 MB.
  • Szülő/Gondviselő jogalapon hozzájárulok saját és gyermekem adatainak kezeléséhez.