Modell tanfolyam - Gyerekmodell ügynökség, gyerekszépségverseny, babaszépségverseny Amennyiben még nem múltál el 16 éves,

akkor jelentkezz az

országos  gyermekszépségversenyre
és legyél Te Magyarország legszebb gyermeke!


Töltsd ki a jelentkezési lapot, csatolj egy fényképet és amennyiben elnyerted tetszésünket,
akkor részt is vehetsz az ország 200 legszebb gyermekének megmérettetésén, ezáltal bekerülsz a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába és kiválasztás esetén, lehetőséged nyílik további szereplésre.

 

Modell tanfolyam

Manapság majdnem minden reklámfilmben, óriás plakáton, divatmagazinban gyermek vagy junior szereplőket láthatunk. Ez azért van, mert statisztikai kimutatás, hogy a legtöbb terméket / szolgáltatást evvel a korcsoporttal lehet a leghatékonyabban értékesíteni. Így a megrendelők a reklámkészítő cégekkel ilyen típusú munkákat készíttetnek. A reklámcégek pedig képzett szereplő hiánnyal küszködnek. A mi cégünk erre nyújt megoldást, illetve ezért keressük a legtehetségesebb karakterarcokat.


Amennyiben 6 és 16 év között vagy, akkor itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld magad a kifutók, a divat, és a modellkedés világában. Tanulj Te is olyat, mint amit a mai nemzetközi modellek tanultak akkor, amikor annyi idősek voltak, mint TE! Találkozz személyesen, és tanulj elismert modellektől. Színpadi mozgás, mozgáskoordináció, tartásjavítás, beszéd- beszédkultúra, megjelenés, smink, divat, hajviselet, divattörténet, fotózás……

 

Az oktatás kis létszámú csoportokban, személyreszabottan történik, ezért csak korlátozott létszámban tudunk jelentkezőket elfogadni.

 

Érdeklődni a : 0670/562-0395 telefonszámon vagy  e-mailen a kasszandragyermekmodell@gmail.com címen lehet.

Elérhetőség: 1113 Budapest, Villányi út 60 1/1     Tel.:0670/562-03-95     E-mail: kasszandragyermekmodell@gmail.com
Kasszandra Stúdió - Budapest - All rights reserved
Készítette:
honlapkészítés, keresőoptimalizálás