Vélemények

Vélemények rólunk:

Borsonline: Olívia az ország legszebb ovisa
vasvar.hu: Valóra vált az egyik álmom!

B. Katalin: „Megkaptuk a fotókat! Isteni gyönyörűek lettek, nagyon meg vagyok elégedve a fotóssal. Szépek. Köszönjük.”

G. Tímea: „Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Úgy gondolom minden lehetséges információt megkaptunk. Kisfiam jól érezte magát a fotózás alatt a kezdeti megszeppentsége ellenére is, mivel azóta is folyamatosan emlegeti és mindenkinek élménybeszámolót tart. :-)”

K. László: „A kollégák nagyon aranyosak voltak, segítőkészek, gyors érthető tájékoztatást kaptunk.”

A. Andrea: „Nagyon kellemes kis csapat, mely segíti a gyermekek munkáját is . Én is köszönöm .”

P. Edit: „A fotózás örömteli volt, nagyon közvetlen, és figyelmes volt velünk mindenki. Úgy vélem, minden információt megkaptunk, utólag nem merült fel bennünk megválaszolatlan kérdés.”

K. Kata: „Nagyon köszönjük, minden pillanatát élveztük!”

 B. Ibolya: „A fórumokat olvasva kissé bizalmatlanul indultunk neki, de mi nem nyerni mentünk, így egy csodás élmény volt számunkra.  Nem probléma, hogy nem értünk el helyezést. A munkák és a felkérések kárpótolnak. „

N. Hajnalka: „Igazán nagyon jól érezte magát a lányom. Nagyon türelmes, és segítőkész volt mindenki. A ruhákat is a számára legelőnyösebben válogatták össze.
Úgy viselkedtek vele, mint egy kis modellel. Ha ér el helyezést, ha nem, akkor is nagyon jó élménnyel jött el a Stúdióból.
Köszönjük szépen.”

V. Edit: „Köszönöm a Kasszandrának,hogy a lányom szerepelhetett a Jóban Rosszban sorozatban. Nagy élmény volt,igaz csak 2 órás volt a forgatás,ebből kb.2 perc volt a tv be,de nagy élmény volt”

K. Fruzsina: „Köszönöm a Kasszandrának,hogy 2-3 évvel ezelott bejutottam! Szeretek modellkedni örülnék ha folytathatnám! A fotóst puszilom..Nagyon megkedveltem.”