Országos Gyermekszépségverseny

 

200 versenyző
5 korcsoport
Készen állsz?

Küldj egy képet és jelentkezz az Országos gyermekszépségversenyre.

 

Akár érsz el helyezést akár nem, akkor is bekerülsz a Menő Manó gyermekmodell management adatbankjába és kiválasztás estén, lehetőséged nyílik további szereplésekre.

Ehhez nem kell mást tenni mint kitölteni az adatlapot, csatolni egy jó minőségű nem túl régi fényképet és máris megvan az esély, hogy részt vegyél az Országos Versenyen.

 

Amennyiben elnyerted tetszésünket, akkor pár munkanapon belül telefonon felvesszük a szülőkkel a kapcsolatot, elmondjuk a részleteket és eldönthetitek, hogy vállaljátok a nagy megmérettetést vagy nem. A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel és kockázattal nem jár.

 

 

Ha vállaljátok a megmérettetést, akkor egy előre egyeztetett időpontban megírjuk a szülőkkel a szerződést és profi fotósaink készítenek rólad egy sorozat képet.
/szülő vagy gondviselő aláírása mindenképp szükséges/

Kiválasztjuk mely képek szerepeljenek az országos versenyen, ahol a versenyzők már személyesen is megmutatják a színpadon a bennük rejlő tehetséget.

Akár érsz el helyezést, akár nem, ekkor mi már tudjuk, hogy milyen ügyes voltál a fotózáson illetve éles helyzetben a színpadon, így megkeresés esetén személyre szabottan tudunk gyerekmodell munkákat ajánlani.

 

Jelentkezés

  • Max. file size: 5 MB.
  • Szülő/Gondviselő jogalapon hozzájárulok saját és gyermekem adatainak kezeléséhez.

Kiemelt támogatók:

41411120116050759_savoya_park_logo
avbox-logo
babacipo
maus