Főoldal

szepseg
Amennyiben még nem múltál el 16 éves, akkor jelentkezz egy a Kasszandra Stúdió által szervezett országos gyermekszépségversenyre és kerülj be a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába!
babamail
A jelentkezésed e-mailben itt vagy személyesen válogatásokon keresztül az ország számos pontján. Válogatások helye, ideje a hírek menüponton.
valasz
Amennyiben elnyerted tetszésünket, akkor 8-10 munkanapon belül felvesszük szüleiddel a kapcsolatot. Megírjuk a szerződést. /szülő vagy gondviselő aláírása mindenképp szükséges/
telefon
Telefonos időpont egyeztetés után készítünk rólad egy sorozat fényképet. Melyek közül közösen kiválasztjuk, hogy mely fényképek szerepeljenek az országos gyermekszépségversenyen, ahol személyesen megmutathatod a benned rejlő tehetséget.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Akár érsz el helyezést akár nem, ekkorra már az elkészült portfólióddal szerepelsz a gyermekmodell ügynökség adatbankjában és kiválasztás esetén lehetőséged nyílik további szereplésekre.

Kasszandra Stúdió

Egy hétköznapi gyermek számára a modellkedés, a színpad, a kifutók, a reflektorfények világa, egy elérhetetlen álomnak tűnik! Mégis minden második reklámfilmben, egy olyan gyermek tűnik fel, aki nemrég semmiben sem különbözött az Ön gyermekétől.

Akkor miért nem az Ön gyermeke ilyen sikeres és népszerű? Valóban egy elérhetetlen álom lenne, és úgy érzi, hogy eme csillogó világba csak kapcsolatok útján lehet bekerülni? Ne hagyja gyermeke tehetségét elveszni! Most adunk egy lehetőséget, hogy még büszkébb szülő lehessen, ugyanis keressük a legszebb, legfotogénebb, legtehetségesebb babákat gyermekeket, akik egy országos gyerekszépségversenyen bizonyíthatnak. Elkészítjük csemetéje első portfolióját, ami belépőként funkcionálhat a világot jelentő deszkákra. A fotózás során készült legjobb képek kiállításra kerülnek a verseny helyszínén, hogy a szakmai zsűrinek több oldalról bemutathassuk gyermekét. Minden résztvevő bekerül a Menő Manó Gyermekmodell management adatbankjába, immáron saját portfoliójával, ezáltal (kiválasztás esetén) lehetőségük nyílik további szereplésekre.

Korcsoportonként az 1.,2.,3., helyezettek ajándékcsomagot vagy vásárlási utalványt, vagy akár családi wellneshétvégét nyernek. Valamint a győztesek modellképzésünkön kedvezményesen vehetnek részt.
Jelentkezni 0-16 éves korig, korlátozott létszámban lehet.

Korcsoportok:
(a korcsoport-besorolás változtatásának a jogát fenntartjuk)

0-2: Baba Szépségverseny

2-5: Gyermek Szépségverseny

5-10: Gyerek szépségverseny

10-13: Junior Szépségverseny

13-16: Tini Szépségverseny

 

 

Jelentkezés a gyermekszépségversenyre

 

A megadott adatok 3. személy számára nincsenek kiadva. A jelentkezés elbírálása 2-3 munkanapot vesz igénybe. Szíves türelmüket kérjük!

 

A mező kitöltése kötelező*

  • Max. file size: 5 MB.
  • Szülő/Gondviselő jogalapon hozzájárulok saját és gyermekem adatainak kezeléséhez.